Gietvloer-kantoor-Fusion.jpg

Een uitgebreide collectie bedrijfsvloeren

 

Fusion Gietvloeren zijn geschikt voor allerlei zakelijke toepassingen. Ideaal in een kantoor, professionele keuken, magazijn, winkel of werkplaats. Onze gietvloeren combineren de robuuste eigenschappen – onderhoudsarm, zwaar belastbaar, vloeistofdicht – met de strakke uitstraling van een gietvloer. Voor de zakelijke markt werken we met een assortiment van polyurethaan- en van epoxyvloeren.

Alleen de hoogste kwaliteit

Er zijn 2 soorten gietvloeren: epoxy en polyurethaan. Beide materialen zijn kunststoffen op basis van kunsthars. Fusion Gietvloeren levert beide soorten aan de zakelijke markt. Fusion Businessline is gemaakt van polyurethaan (PU). Deze grondstof is duurzaam in de breedste betekenis van het woord: 100% vrij van schadelijke stoffen en oplosmiddelen. Er komt bij de montage geen druppel lijm aan te pas. Fusion Heavyline is gemaakt van spijkerhard epoxy. Stootvast, vloeistofdicht en zwaar te belasten. Een vereiste in de meeste zakelijke toepassingen.

 
Gietvloer smeren aanbrengen

Eén geheel: geen drempels, geen naden

Industriele kantoorvloer gietvloer Fusion
 

Overal op de zaak

In elk vertrek van uw bedrijfsruimte een gietvloer. Elke ruimte stelt zijn eigen kwaliteitseisen aan uw gietvloer. Zwaar belastbaar en onderhoudsvriendelijk in de expeditie of winkel. Waterdicht en hygiënisch in de professionele keuken. Strakke looks in het kantoor of uw restaurant. Fusion Gietvloeren levert maatwerkoplossingen.

LEES MEER

Eenvoudig te reinigen

Elke Fusion Gietvloer heeft een vuilafstotende laag. Uw gietvloer is makkelijk te reinigen met water. De waterdichte vloer voorkomt dat eventuele lekkages lelijke kringen achterlaten. Oogt uw gietvloer na een paar jaar toch wat sleets? Na een grote schoonmaak en polijstbeurt oogt hij weer als nieuw. Comfortabel, hygiënisch en duurzaam.

 
Garagevloer vloeistofdicht gietvloer Fusion Colormix
Vloeistofdichte keukenvloer antislip gietvloer Fusion Colormix
 

Kwaliteitsgarantie: eigen recept

Fusion Gietvloeren werkt volgens eigen recept. We ontwikkelen onze receptuur uitvoerig en laten onze producten en innovaties op strenge kwaliteitseisen testen door onafhankelijke instituten als TNO en TüV. Onze gietvloeren leveren aantoonbaar duurzame prestaties als het gaat om fysieke belasting en blootstelling aan UV-licht. Krimp of rek krijgen geen vat op onze gietvloeren. Zeker met gietvloeren van polyurethaan is dat belangrijk, want alleen de juiste verhouding van ingrediënten en componenten geeft de benodigde elasticiteit.

LEES MEER

U heeft de keuze uit talloze kleuren

Zelfs kleuren uit de waaiers RAL, Sikkens en NCS behoren tot de mogelijkheden.

Kleurenwaaier: mono, duo of deco

Fusion Gietvloeren biedt de keuze uit 66 verschillende kleuren. Regelmatig voegen wij nieuwe kleuren toe aan ons assortiment. Dus ook de nieuwste trendkleur vindt u bij Fusion Gietvloeren. Standaard kiest u voor 1 kleur. Het is ook mogelijk om 2 kleuren te combineren in een DUO-gietvloer. Het resultaat is een uniek patroon, want de kleuren mengen niet in gietvloer. Kiest u voor een Fusion Hardmix? Dan is het mogelijk om kwartskorrels over uw epoxyvloer te strooien voor een decoratief effect. Bijkomend voordeel is dat de kwartskorrel de vloer extra verhardt.

 
Fusion Gietvloeren showroom kleuren
Fusion Gietvloeren Gouda