Fusion Wall: totaaloplossing

Fusion Wall is de allernieuwste designtrend. Een gladde, naadloze wand met karakteristieke betonlook. Fusion Wall is bij uitstek geschikt voor zakelijke toepassingen. In een winkel of horecagelegenheid profiteert u van het smaakvolle effect en de praktische voordelen. Maar ook in kantoren en showrooms wordt Fusion Wall toegepast voor een sfeervolle en aantrekkelijke uitstraling. Met Fusion Wall kiest u voor een duurzame totaaloplossing. De spijkerharde coating is spiegelglad en is leverbaar in 24 kleurvarianten. Van ultramoderne grijstint tot het elegante ‘rosso pomodor’.

Maatwerk

De betonlook geeft uw muren extra touch. De textuur oogt ruw maar is in werkelijkheid fluweelzacht. Fusion brengt de wand egaal of juist gemêleerd aan. Omdat Fusion Wall op vrijwel iedere ondergrond hecht, strijken we het gewoon over hout, gips of oude tegels heen. Fusion Wall is handwerk op maat. U krijgt dan ook de kwaliteit die u van ons gewend bent.

Industriele wand Fusion
Gietvloer toilet vloeistofdicht vloer Fusion Gietvloeren

Waterdicht en hygiënisch

Fusion Wall combineert praktische eigenschappen met een sfeervolle uitstraling. Deze waterdichte muur leent zich bijvoorbeeld perfect voor de badkamer of keuken. De naadloze wand is bovendien strak, waardoor schimmel geen kans krijgt.

Een Fusion Wall is altijd:

  • Naadloos
  • Waterdicht
  • Slijt- en krasvast
  • Stofvrij
  • Onderhoudsarm
  • Leverbaar in veel verschillende kleuren
Fusion Gietvloeren showroom